Welkom op de pagina van Ben Oostdam!

Hoi, mijn naam is Ben Oostdam. Ik ben jarig in december en op deze pagina zal ik een paar dingentjes over mezelf vertellen.

Ik werk bij abcdefghijklmnopqrstuvwxyz in Drunen. daarvoor werkte ik bij abcdefghijklmnopqrstuvwxyz in Tilburg.

Mijn hobbies zijn: mijn werk, spelen met de kinderen, zeilen (te weinig), klussen rondom het huis, een klein beetje tuinieren af en toe maar vooral ook een leuk stukje toeren, bij goed weer :-); op de motor zo nu en dan. Op gezette tijden hou ik graag van lekker eten, samen met een goed wijntje erbij,.... Genieten Gewoon!!  Een paar keer per jaar ga ik dan ook naar Frankrijk om daar zelf de lekkerste betaalbare wijntjes te zoeken, en soms zelfs zelf te bottelen. Voetbal en Formule 1 volgen en kijken doe ik ook erg graag.

Mijn zomerhobby, lekker toeren op de motor.... www.oostdam.infoIk mag graag op de playstation spelen, hoewel ik daar tegenwoordig van mijn jongste zoontje soms verlies, en verder heb ik natuurlijk graag de allerlaatste kleinere hebbe dingentjes.


Als je mijn CV zoekt of wilt ontvangen, gewoon even mailen dan stuur ik hem naar je op.

In mijn dagelijkse werk ben ik ik met allerlei mooie software producten van hoofdzakelijk Microsoft bezig. Hieronder op de link klikken, dan zie je mijn virtuele kaartje.
https://www.mcpvirtualbusinesscard.com/VBCServer/benoostdam/interactivecard 

Studie is dus nog steeds een actueel onderwerp voor mij. Waarschijnlijk zal dat mijn hele werkzame leven wel zo blijven... Maar af en toe je in een boek kunnen verdiepen is ook niet verkeerd, en het is weer eens wat anders dan altijd maar een voor een beeldscherm zitten.

Begin van het 2e kwartaal 2012 start ik met een nieuw leuk project, dat ik zelf aan het ontwikkelen ben! Geweldig wordt het. Voorlopig is voor de werknaam "Barsac2" gekozen, omdat nog niet vast ligt wat de werkelijke naam gaat worden en bij welk bedrijf dit project werkelijk gestart gaat worden. Later meer hierover!

Friday the 7th, May 2021. All rights reserved.. // Oostdam WebDesign