oostdam Windows 10 logo Onderstaand de snelle eerste Link/URL naar mijn presentatie en uitleg van nieuwe functionaliteiten op Youtube. Ik zal morgen of komende weekend dit artikel iets netter in opmaak maken.Hoe doe je dit dan:
Eenvoudig,..    Klik op de volgende LINK/URL en bekijk mijn youtube video.
( In de Nederlandse taal, Engels talige versie is op aanvraag Beschikbaar )

Veel plezier in het ontdekken van dit prachtige nieuwe OS van Microsoft!
Misschien toch eens een upgrade gaan overwegen?


Printscreen:
Niet aanwezig.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben OostdamBen Oostdam has been working with Windows systems since 1993. Started shortly with Windows NT 4, worked for several companies as a system administrator, and is currently a Senior Support Engineer for a High Quality service organization in the Netherlands.

Disclaimer: Er is geen enkele garantie voor het gebruik van de bovenstaande informatie. Het publiceren/uitvoeren van deze tekst is geen enkele garantie en dient altijd vooraf goed bekeken te worden. Het volledige risico van het gebruik van deze tekst is voor de lezer(es)/gebruik(st)er. Schade veroorzaakt door acties naar aanleiding van dit artikel, of claims in elke vorm, kunnen dan ook niet behandeld worden. De webmaster van deze site waarborgt niet de accuraatheid en volledigheid van de inhoud van deze webpagina's. Elke vorm van aansprakelijkheid wordt uitgesloten. Deze artikelen zijn mijn persoonlijke mening, of van mede auteurs, en hoeven niet noodzakelijkerwijs de mening van mijn werkgever te zijn.

Friday the 7th, May 2021. All rights reserved.. // Oostdam WebDesign