St. Gilles Waas - Belgium Lekker Onze favoriete golfbaan Wilhelminakanaal - Dongen "Gemeente Dongen Ga naar mijn huidige werkgever 3 lieve kinderen Opleidingen / Trainingen Katwijkse duinen vorige week Contact / Vragen / InformatieU heeft er vast wel eens van gehoord, of zelfs wellicht nog steeds last van. De laatste grotere virus uitbraak met de naam Cryptolocker. Een afbeelding van dit virus staat hier rechts.Cryptolocker Screen Oostdam.Info We get your files back
Een gebruiker, of wellicht U zelf heeft op een linkje uit een mail geklikt, en ineens is dar dat verschrikkelijke rode scherm die zegt dat je moet betalen om je eigen bestanden weer te kunnen zien. Betalen moet je zeker niet doen in dit geval, nooit met dit soort zaken eigenlijk. Je bent je geld zeker kwijt en de kans dat ze je inderdaad de decrypt sleutel sturen is minimaal. Waarom zouden ze het doen?  Het geld hebben ze toch al.

Op internet staan vele manieren om van dit virus af te komen. Complete handleidingen die je stap voor stap uitleggen hoe je dit scherm kunt verwijderen en het virus definitief van je computer kunt verwijderen. Tot zover komen de meeste mensen nog wel. De laatste stappen van het proces liggen vaak niet zo eenvoudig. Deze bestaan namelijk vrijwel altijd uit het restoren van de beschadigde en onleesbare bestanden door het terugzetten van een shadowcopy en/of een backup. Maar wat nu als je helemaal geen backup van je bestanden hebt? En je wilt ze toch graag terug? 

Dan wordt het tijd om contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !!

Tegen een normaal uurtarief halen wij de encryptie van al uw besmette bestanden af. Afhankelijk van de hoeveelheid bestanden kan het af en toe iets langer duren, maar een disk, laptop of desktop langsbrengen, is natuurlijk ook mogelijk. Tot op dit moment is dit altijd 100% succesvol geweest en is hiereen zeer blij weer leesbare bestanden te hebben. Dus,.. besmet geweest met het cryptolocker virus en geen backup van je bestanden? Direct contact met ons opnemen en u kunt bij wijze van spreken morgen weer al uw bestanden normaal gebruiken!

Wij helpen u hier graag bij !


Saturday the 19th, January 2019. All rights reserved.. // Oostdam WebDesign