St. Gilles Waas - Belgium Lekker Onze favoriete golfbaan Wilhelminakanaal - Dongen "Gemeente Dongen Ga naar mijn huidige werkgever 3 lieve kinderen Opleidingen / Trainingen Katwijkse duinen vorige week Contact / Vragen / Informatie

Zakelijke dienstverleningVoor het bedrijfleven is de keuze enorm in IT land. De mogelijkheden zijn enorm, maar vaak ziet het MKB door alle beloftes, onbekendheid met de materie, gewoon door de bomen het bos niet meer. Deze site kan u daarbij helpen. Zowel Ben Oostdam als Ronald Stam hebben een zeer ruime ICT ervaring opgebouwd in de vele jaren dat ze reeds in de IT wereld werkzaam zijn.


Laat u eens informeren over de mogelijkheden als u twijfelt over een aanbieding die u van uw huidige leverancier heeft ontvangen. Een "second opinion" hoeft helemaal niet duur te zijn en u kunt er vanuit gaan dat met alle gegevens vertrouwelijk omgegaan wordt. Indien nodig worden er specialisten bijgeschakeld. Ons doel zal er nooit op gericht zijn om producten en/of diensten af te kraken, maar is er altijd op gericht om u goedkoper en efficiënter te kunnen laten werken, door middel van een helder advies of analyse n.a.v. een uitgebrachtte offerte, plan van aanpak of de uitkomsten van een RFP (Request For Proposal). Uiteraard met in achtneming van de gebruikelijke privacy. Afhankelijk van de beschikbare tijd is een beoordeling van aangeboden diensten en goederen zelfs binnen een week mogelijk. Natuurlijk vragen wij een bedrag hiervoor, maar vrijwel altijd betaald dat zichzelf terug.


Scherpe vragen, waaruit kennis van zaken blijkt, soms al in een aanvraag/offerte traject, leiden er alleen maar toe dat afspraken helderder worden neergezet, bijkomende kosten inzichtelijker worden gemaakt en uiteindelijk heeft u daar als afnemer van een dienst alleen maar belang bij. Denk er eens over na als u weer eens aan een volgend project begint.

Sunday the 20th, January 2019. All rights reserved.. // Oostdam WebDesign